Betaalmethodes

Ideal:

 • U kunt vertrouwd, gemakkelijk en veilig uw online aankopen afrekenen. Kies I-deal betaling en u wordt direct doorgeleid naar de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Er wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u geeft tevens accoord voor de betaling. Het betaalde bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en Schapencentrum Maas en Waal krijgt eveneens direct een melding dat u de nota hebt betaald. 
 • Schapencentrum Maas en Waal berekent geen kosten voor Ideal betalingen.


Vooruit betalen: 

 • Dit houdt in dat u na invoeren en verzenden van uw bestelling zelf het factuurbedrag overmaakt op het rekeningnummer van Schapencentrum Maas en Waal. U dient er rekening mee te houden dat het een aantal dagen kan duren voor de betaling bij ons is bijgeschreven. Vermeld bij de betaling altijd het ordernummer. Staat het bedrag na 5 dagen niet bijgeschreven dan zullen wij de order verwijderen.


Betalen bij afhalen:

 • De meeste van onze producten kunnen afgehaald worden in Dreumel. U betaalt dan geen verzendkosten. De grote producten (zie tabel hieronder) vallen hier buiten omdat dit pallettransport betreft. 
  Twijfelt u of afhalen mogelijk is bij het product wat u wilt bestellen, neem dan telefonisch contact met ons op. Bel: 06-51194578.


  Levering met transportbedrijf/pallettransport:
 • 1-4 stuks. Maximale lengte van 2,40 meter. 
  Vrachtkstn per levering in Nederland.
  1-4 stuks. Vanaf een lengte van 2,40 meter. 
  Vrachtkstn per levering in Nederland.
  Levering met looptijd tot 4 werkdagen. 
  Vrachtkstn per levering in Nederland.
  Levering met looptijd tot 4 werkdagen. 
  Vrachtkstn per levering in Belgie.
  € 67,-€ 78,-€ 119,-Op aanvraag

Mineralenemmers 20 kg

Op een natuurlijke manier uw schapen ondersteunen in het dekseizoen. 

Bestel ze nu! 

Kraamhekken

 

Onze kraamhokhekken zijn ideaal voor het maken van een box voor ooien met lammeren. Leverbaar in verschillende afmetingen.​​

Klik hier voor meer informatie!

© 2020 - 2024 Schapencentrum Maas en Waal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel