Krachtvoer

Onze krachtvoeders kenmerken zich door een constante samenstelling van hoogwaardige grondstoffen. 
In ons assortiment hebben we verschillende voeders voor zowel ooien als lammeren.

Ooien:

Oviscope Lacto, start lactatie
Top productievoer voor zogende ooien en melkschapen. Tot 4 weken na aflammeren ongeveerd 1 kg per dag voeren. Een betere richtlijn is 0,5 kg per lam. Daarna afbouwen tot 6 weken na aflammeren afhankelijk van body conditie score en kwaliteit ruwvoer.

Oviscope Trabsition, einde dracht
• Speciaal voor einde dracht om slepende melkziekte te voorkomen. Het advies is om met dit voer 4 weken voor aflammeren te starten met 300 gram per dag en dan de hoeveelheid geleidelijk op te voeren naar 800 gram op het moment van aflammeren. 

Lammeren:

Oviscope Lamb, pens start
Deze 3mm-korrel wordt ad.lib. gevoerd vanaf 1 week tot 3-6 weken leeftijd. Bij een opname van 200 gram/dag kan men overschakelen op Oviscope Youngster. De lammeren zijn dan ongeveerd 1-12 kg.

Oviscope Youngster, jeugdgroei
• 
Dit voer garandeert een veilige opfok bij ad.Lib. opname met hoge groei. Deze 3mm-korrel wordt ingezet in de periode 6-10 weken leeftijd. De lammeren worden overgeschakeld op Oviscope Basic als ze 20-23 kg zijn.

Oviscope Basic, evenwichtige groei
• Deze Basic korrel zorgt bij lammeren ook bij ad.Lib. opname voor een rustige, veilige groei en hoge eindgewichten. Dit voer wordt ingezet in de periode van 11-14 weken leeftijd.

Oviscope Finish, slachtrijp maken
Voor intensieve opfok en afmest van lammeren bij ad.Lib. voedering. Oviscope Finish zorgt voor top karkaskwaliteit en een maximale groei per dag. Dit voer wordt ingezet in de periode van 15-19 weken leeftijd. Totdat de lammeren 40-43 kg wegen.

 

Hebt u interesse in één van onze krachtvoer producten neem dan contact op met Carlo van As, 06-51194578.
Of stuur een email  naar info@schapencentrummaasenwaal.nl.

Mineralenemmers 20 kg

Op een natuurlijke manier uw schapen ondersteunen in het dekseizoen. 

Bestel ze nu! 

Kraamhekken

 

Onze kraamhokhekken zijn ideaal voor het maken van een box voor ooien met lammeren. Leverbaar in verschillende afmetingen.​​

Klik hier voor meer informatie!

© 2020 - 2024 Schapencentrum Maas en Waal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel